NIEUWS >> Je kan vanaf nu ook online eendjes aankopen !

Ons goede doel

ONZE EENDJES RACE IS INTEGRAAL TEN VOORDELE VAN VILLA MAX VZW
VillaMax organiseert kosteloze vakanties op maat voor gezinnen met een ernstig ziek of zorgintensief kind. Voor deze gezinnen is het vaak niet eenvoudig om er even tussenuit te gaan en te genieten van een deugddoende week samen. VillaMax maakt dit mogelijk en biedt een lichtpuntje in het leven van deze bijzondere gezinnen.

De vakantiehuisjes, gehuurd van Casa Ametza, zijn gelegen in het schilderachtige park van Brasschaat. Ze zijn rolstoeltoegankelijk en ontworpen met oog voor specifieke zorgbehoeften, zonder in te boeten aan gezelligheid. Met een capaciteit tot maximaal 6 personen bieden deze huisjes een comfortabele en warme thuis, waar gezinnen even op adem kunnen komen.

Bij VillaMax gaat het aanbod verder dan alleen aangepaste vakantiehuisjes en zorgondersteuning. Onder het motto "bijna alles kan, niets moet" streven we naar unieke ervaringen voor ieder gezinslid. Gezinnen kunnen genieten van een breed scala aan leuke activiteiten zoals kinderanimatie, zwemmen, bioscoopbezoek, een dagje naar de Zoo of Bobbejaanland en enkele gezamenlijke maaltijden.

VillaMax neemt de financiƫle last weg door de huur van de vakantiehuisjes, activiteiten en uitstappen en enkele maaltijden op zich te nemen. We streven ernaar om ieder jaar opnieuw 50 gezinnen uit te nodigen en van elke week een onvergetelijke ervaring te maken waar iedereen maximaal van geniet en blijvende mooie herinneringen aan overhoudt.
BEZOEK DE WEBSITE
Wedstrijdvoorwaarden & reglement
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram